The Pains Of Being Pure At Heart & Hatchie :: Sometimes Always

Natuurlijk moesten ze elkaar ooit tegenkomen. Natuurlijk kozen ze voor iets van The Jesus & Mary Chain. “Sometimes Always”, in de versie van The Pains Of Being Pure At Heart en Hatchie, is een hoogtepunt van tweeness. Natuurlijk is het dus ook voor het goede doel.

Het is de perfecte cover voor het perfecte duo. Dat The Pains Of Being Pure At Heart ondertussen niet meer bestaat maakt de sfeer van weemoed alleen maar groter. Kip Berman laat zijn gitaar gloeien zoals het nummer dat vereist, Hatchie moet niet diep graven om haar innerlijke Hope Sandoval te vinden. Het resultaat hoort u hieronder, kopen kunt u maandag op Bandcamp, en dan gaan alle inkomsten naar enkele goeie Black Lives Matter-doelen.

Omdat het godverdomme moet.

De single is op vinyl te koop vanaf 22 juni, naar aanleiding van de Love Records Day. De opbrengsten gaan naar The Movement for Black Lives en The Loveland Foundation.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × vijf =