Is het buitenland klaar voor Team William?

De band mocht recentelijk al even over de grenzen aan het werk, te weten op het Noord-Amerikaanse showcase festival Canadian Music Week. Nu zijn ze ook uitverkoren om Vlaanderen te vertegenwoordigen binnen Excite – Exchange of International Talent in Europe -.

De meest overschatte groep van West-Europa was ooit het motto maar nu is de band toch gekozen door Poppunt als ambassadeur om internationaal de podia onveilig te maken. Halverwege juni mogen de koffers -inclusief de schmink – al gepakt worden om op het Inverness Go North showcase festival en het Rock Nessfestival – het zeg maar Schotse Werchter – te spelen. Later dit jaar volgen dan nog Nederland, Spanje en Denemarken.

In de aanloop naar de release van hun debuutalbum over een paar weken worden ze ook gevolgd door JimTV, zonder docusoap hoort U er natuurlijk niet meer bij tegenwoordig.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − 8 =