Nieuwe namen Feest in het Park

De bekendmaking van de eerste namen voor Feest in het Park – van donderdag 13 tot en met zondag 16 augustus aan de Donkvijver in Oudenaarde – dateert al van zo’n twee weken geleden. Tijd voor wat nieuws dus! Lamb, The Wombats, Arsenal, Daan, Roots Manuva en Roni Size & Mc Dynamite bevestigden reeds hun komst. Sinds gisteren is de FihP-affiche stevig aangevuld, waardoor ze momenteel voor ¾ compleet is. Nieuwe namen zijn onder andere Heather Nova, Danko Jones en Solomon Burke.

Met haar veertiende editie pakt Feest in het Park weer uit met een mooie, gevarieerde line-up van zowel Belgische als internationale acts. De programmatie van Heather-saaie-blonde-nimf-Nova zien we graag door de vingers met de komst van gouwe ouwe Solomon Burke. Met zijn 69 levensjaren en lichte obesitas kan Burke amper nog uit z’n (kingsize) stoel, maar voor Feest in het Park maakt de soullegende graag een uitzondering. Waarvoor dank. Naast de stevige gitaarherrie van Danko Jones is er ook plaats voor de country-achtige folk van Woven Hand, het project van ex-16-Horsepower frontman David Eugene Edwards.

Komen ook naar Oudenaarde tussen 13 en 16 augustus: CJ Ramone, Autokratz, Djedjotronic en Riton. Het ‘Belgische’ lijstje (Daan, Arsenal, The Hickey Underworld, Pornorama) wordt verder aangevuld met Dr.Lektroluv, Vive la Fête, Barbie Bangkok, TLP, The Bony King of Nowhere en Drive Like Maria.

De ticketvoorverkoop gaat van start op maandag 25 mei. Vandaag dus, inderdaad! Wees er als de kippen bij met de Early Bird actie en profiteer van een korting. Wie vanaf nu tot 15 juni een weekendticket bestelt, betaalt slechts 45€. Vanaf 16 juni tot 15 juli betaalt u hier al 10€ meer voor, zijnde 55€. De loemperiken die nog na 16 juli een weekendticket willen bestellen (tot 12 augustus), zullen 65€ moeten ophoesten. De weekendtickets zijn vanaf nu beschikbaar, enkel bij Dexia Ticketshop en de Fnac winkels. Dagtickets kosten 28€ (35€ aan de kassa) en zijn ook vanaf vandaag, 25 mei, te verkrijgen. De voorverkoopadressen en verdere info omtrent Feest in het Park kan u terugvinden op de website: http://www.feestinhetpark.be/.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

dertien − zeven =