Beastie Boys steken Check Your Head in een nieuw kleedje

De legendarische Beasties zullen hun derde album, het in 1992 verschenen Check Your Head, opnieuw op de markt brengen. Maar de Beastie Boys zouden de Beastie Boys niet zijn als de plaat niet in een heel ander jasje zou verschijnen. Aangevuld met 16 bonus tracks, wat zeldzaam materiaal en een handvol speciaal uitgezochte larie en apekool, zal Check Your Head, volledig digitally re-mastered, vanaf deze maand binnen het handbereik zijn van de ware liefhebbers.

Maar hebt blijft niet bij dat ene kleedje. De blanke hiphoppers zullen Check Your Head in verschillende kleedjes beschikbaar stellen. U zal onder meer kunnen kiezen uit de digitale download, de Digital Deluxe versie met muziekvideo’s, de beperkt verkrijgbare 4 LP vinyl voor de hardcore fans, en natuurlijk de oldskool CD. Check Your Cd-winkel deze maand!

Moest u nog wat budget en interesse over hebben: ook Ill Communication, hun vierde album uit 1994, zou nog voor de zomer heruitgegeven worden. De hiphoplegendes zijn overigens ook met nieuw werk bezig. De opvolger van het in 2007 verschenen The Mix Up zou later dit jaar in de rekken moeten liggen. Naar verluidt krijgt het de titel Tad Lock’s Glasses mee, een hommage aan de unieke bril van hun tourbuschauffeur.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

veertien − 7 =