The Bear That Wasn’t doet jouw vuile werk

Je kamer moet al maanden eens van spinnen en pluizen ontdaan worden? Je tuintje moet dringend onder handen genomen nu de lente in het land is? Verjaardag van je significant other vergeten en je wil het goedmaken met een concert bij je thuis? Singer-songwriter Nils Verresen van The Bear That Wasn't doet wat je vraagt als je hem kost en inwoon geeft!

Een jaar lang gratis leven, dat is de uitdaging die Nils voor zichzelf gesteld heeft. Binnenkort studeert hij af als bio-ingenieur maar in deze tijden van crisis ziet hij het niet zitten om meteen werk te zoeken. Daarom gaat hij via Facebook op zoek naar 365 mensen die hem voor één dag willen herbergen en voeden. In ruil geeft hij het beste van zijn muzikale zelf of doet hij huishoudelijke klusjes.

Is er nog iets dat u moet weten voor u de ongevaarlijk uitziende Nils bij u thuis uitnodigt? “Ik ben helemaal niet zo handig, dus ze moeten niet denken dat ik ineens vloeren ga leggen of zo”, grapt hij in Het Nieuwsblad. Voor de rest lijkt er geen adder onder het gras. “Ik ben geen moeilijke mens, dus daar hoeft niemand zich zorgen over te maken.” Of toch een kleintje: “Ik ben vegetariër. Pas als het niet anders kan en ik héél veel honger heb, zal ik wel vlees eten.”

Interesse? Vervoeg dan het snel groeiend kandidatenkorps op deze facebookpagina.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zes + 5 =