Download gratis nieuw werk van Bob Dylan

Ook de oude rotten in het vak omarmen de nieuwe media: vandaag (en u weze gewaarschuwd: alleen vandaag) kan je op de officiële website van Bob Dylan zijn nieuwe single “Beyond Here Lies Nothin’” downloaden.

Op 28 april aanstaande brengt songsmid Bob Dylan Together Trough Life uit, zijn drieëndertigste studioalbum. Om buzz rond het album te creëren kan je vandaag de voorloper “Beyond Here Lies Nothin’” gratis downloaden. Daarnaast kan je het nummer ook beluisteren op zijn Myspace. Het geluid van de single voldoet aan de verwachtingen. Aan de blues van Dylans vorige platen wordt een border-cafe feel toegevoegd door de accordeonpartijen van David Hidalgo van Los Lobos. Verder duiken er ook trompetten op in het lied, die het nummer een zwoele calexico-toets meegeven.

Enkele dagen voor de release van het nieuwe album concerteert de zevenenzestigjarige Dylan voor de elfde (!) keer in Vorst Nationaal. Oké: zijn stem is al jaren van schuurpapier, hij zegt niets tegen het publiek behalve een occasionele, nasale ‘Thaaank you friends’ en als hij geen zin heeft zullen we het zeker merken. Maar als hij zoals de vorige keren de smaak te pakken heeft, zijn benen meeknikken op het ritme en hij zich op een bezielde manier een weg baant door zijn bijna vijftigjarige carrière, dan belooft het een onmisbaar gebeuren te worden. Degene die nog geen tickets hebben moeten we echter teleurstellen: het optreden is volledig uitverkocht.

Download "Beyond Here Lies Nothin'" hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 + achttien =