CocoRosie :: 11 november 2005, Cactus@MaZ

CocoRosie, 11 november 2005, Cactus@MaZ

Op de dag waar de wapens 87 jaar geleden het stilzwijgen werd opgelegd, trad Cocorosie aan in de Cactus Club. De batterijen in de dierengeluidinstrumenten waren goed opgeladen, want net als op het nieuwe Noah’s Ark werden er beslist wat apenimitaties het publiek ingeslingerd. Op verzoek van de zusjes Casady en een hyperkinetische beatboxer werden de overige jungle-impressies dan weer door het enthousiaste publiek voorzien.
Door het arsenaal van originele instrumenten heen klonken zowel oude als nieuwe nummers, waarbij het publiek ook een sensueel ogende Cocorosie ontdekte tijdens een cover van Kevin Lytlle’s "Turn Me On".
In The CameraEye van onze man: Bianca, de jongste helft van Cocorosie, die met haar knappe verschijning zelfs niet uit het oog verloren werd door de reuzengrote beeldenprojectie achter aan het podium.

http://www.tgrec.com/bands/band.php?id=8

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × drie =