Lokerse Feesten strikken Neil Young & Crazy Horse

Volgend jaar bestaan de Lokerse Feesten 40 jaar en dus vond de organisatie de tijd rijp om iets extra te doen voor het publiek. Met enige trots kondigt het festival Neil Young & Crazy Horse aan voor de laatste show van hun Europese tour, en wel op dinsdag 5 augustus.

Vorig jaar nog moesten ze – wegens een geblesseerde Sampedro – noodgedwongen het tweede luik van hun tournee inkorten. Hierdoor sneuvelde ook hun passage op Pukkelpop. Volgende zomer komen ze die afzeggingen goedmaken. Exclusief voor de Benelux zullen Neil Young en Crazy Horse hun duivels op de Grote Kaai in Lokeren ontbinden.

De voorverkoop voor dit uniek event start onmiddellijk. Tevens zijn de gekende 10-dagen combitickets vanaf nu reeds te koop. Later komt er (en dat is nieuw) ook een apart combiticket voor 9 dagen (dus zonder 5 augustus). Dit zal in verkoop gaan als het zo goed als volledige programma gekend is.

De Lokerse Feesten vinden plaats van 1 t/m 10 augustus. Alle info: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 + negentien =