Rock Werchter bevestigt Pearl Jam

Exact een week na de aankondiging van Placebo komt Rock Werchter op de proppen met zijn headliner voor zaterdag 5 juli 2014. Pearl Jam, de iconische band rond Eddie Vedder, heeft zijn komst bevestigd.

Pearl Jam speelde pas in 2006 voor het eerst op Belgische bodem, in een uitverkocht Antwerps Sportpaleis. Een jaar later kwam de Amerikaanse groep naar Rock Werchter. Volgend jaar staat ze voor de vierde keer op dat grote festivalpodium. Pearl Jam is headliner op zaterdag 5 juli. Met een full show. Amper 11 shows plant Pearl Jam komende zomer in Europa. Ze doen slechts 2 festivals aan zijnde Open’er in Polen en Rock Werchter.

Rock Werchter is er van 3 t/m 6 juli 2014. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 5 =