The Next Big Thing Deluxe :: 10 jaar Keremos

11 december viert managementbureau en label Keremos zijn tienjarig bestaan in de Vooruit. Eigen poulains Roadburg, Arquettes, Team William, School Is Cool, The Galacticos, Steak Number Eight, Maya’s Moving Castle en headliner Absynthe Minded zullen het feestje in gang schieten.

Behalve teruggekeken op die laatste tien jaar, wordt er een exclusief voorsmaakje gegeven op het komende jaar, aangezien zes van de acht geprogrammeerde groepen in 2011 een nieuw album uitbrengen. Verwacht dus nieuw en oud materiaal van Absynthe Minded, Team William, School Is Cool, The Galacticos, Steak Number Eight en Maya’s Moving Castle.

Die rits releases zal 5 december beginnen met Absynthe Mindeds Fill Me Up (een compilatie uit hun twee EP’s, vier albums en dertien singles, plus een nieuw nummer “Pretty Horny Flow”) en zal eindigen met Team William en de debuutplaat van School Is Cool in het najaar van 2011.

Kaartjes voor The Next Big Thing Deluxe 11 december in de Vooruit in Gent kosten €14 in de voorverkoop.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × vijf =