”Plinky Plonk” met Born Ruffians

Snelle jongens, die Born Ruffians. Nauwelijks enkele maanden na tweede album Say It schudden de Canadezen zowaar nog een behoorlijk exclusief EP’tje uit hun mouw dat gelukkig meer is dan een veredelde single.

Het kleinood kreeg de wonderlijke titel Plinky Plonk E.P. mee en bevat naast twee remixen en een herwerking van een bestaande Say It-song ook vier nieuwe nummers die de plaat niet haalden, waaronder een samenwerking met Tokyo Police Club. Wie nu meteen naar de winkel wil rennen, is er echter aan voor de moeite: de EP valt voorlopig enkel digitaal te bemachtigen, of, zoals de naam tour-only al doet vermoeden, op een Born Ruffians-concert.

Dat treft: in het kader van de Big Next-reeks (een serie concerten van beloftevolle, hippe en jonge bands) staat Born Ruffians — samen met I Got You On Tape en Young Rival — op woensdag 1 december in de Gentse Charlatan. Voor slechts tien euro is dat sowieso een niet te missen line-up, en het is bovendien een uitgelezen kans om een van de 1000 exemplaren van de Plinky Plonk E.P. mee te pikken. Twee geweldige vliegen in één klap, heet dat dan.

Plinky Plonk E.P.:

  1. Plinky Plonky
  2. Like When You
  3. First Date Kid
  4. Retard Canard II
  5. Pool Party Fun
  6. What To Say (VOWLS Remix)
  7. Nova-Leigh (Acorn Remix)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

20 − zeven =