Voorproefje op nieuwe album Absynthe Minded

Eind juli zullen ze hun vierde full album Absynthe Minded voorstellen op het Boomtown festival tijdens de Gentse Feesten, maar nu is er eerst de single “Heaven Knows”.

In 2007 kwam het laatste album There Is Nothing uit. Het afgelopen jaar veroverden Bert Ostyn en de zijnen langzaamaan Frankrijk en afgelopen maand zaten ze in de Parijse Ferber studio met Jean Lamoot – die eerder o.a. Noir Désir produceerde – om de opvolger Absynthe Minded op te nemen. Zoals het een internationale band betaamt wordt het album al groots in het Engels aangekondigd als “new smooth jazzy stuff, good pop tunes, and some experiment-minded music”. Vol verwachting klopt ons hart bij zo een aankondiging.

De single “Heaven Knows” is vanaf nu alvast te beluisteren via hun MySpace.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × drie =