Catch a vibe at Reggae Geel 2009

Na de jubileumeditie van vorig jaar staat deze zomer al de 31ste Reggae Geel op het programma. Voor uw jaarlijkse vibes zal de overigens vernieuwde wei in de Zandstraat dit jaar op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus ter uwer beschikking staan, met een mix van nieuw talent en gevestigde waarden. Om zeker te zijn van uw portie roots reggae, dub, dubsteppas, ragga and bouncing dancehall zullen er nu voor het eerst ook voorverkoopkaarten beschikbaar zijn.

Tussen de cocktails, rastas, dreadlocks, hippies en One Love, peace and understanding zullen de winnaar van de European Reggae Contest en de zes finalisten van de derde editie van Catch a Mic de jonge reggae-scene vertegenwoordigen. Ook O.N.E.S.T.Y. en Saimn-I, beide doorgestroomd door Catch a Mic, staan op de affiche. Deze laatste treedt aan in een package met Ashanti 3000, Brother Culture en Unlisted Fanatics, terwijl O.N.E.S.T.Y., inmiddels leading lady van de Belgische reggae-scene, zich laat backen door de tevens veelbelovende Asham Band. Verder leveren youngsters Turbulence en The Young Warrior, zoon van legende Jah Saka, ook hun bijdrage.

Ook de rangen van de oude garde zullen sterk verdedigd worden. Zo zullen Ziggi & The Renaissance Band na hun succesvolle doortocht van deze winter op de jaarlijkse Bob Marley Birthday Bashment opnieuw in Geel komen jammen. Met Entebbe Sound, Don ‘Them Never Know Natty Dread Have Him Credential’ Carlos & The Dub Vision Band en African Head Charge & Adrian Sherwood schotelt Funky Fun Productions ons ook in de 2009-editie weer het Mekka van de reggae-scene voor. Met Downbeat The Ruler, Glen Washington, Anthony B en Cocoa Tea vult de affiche gestaag. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Naast de festivalweide zal ook de ticketverkoop deze zomer in een nieuw kleedje steken. Na de enorme opkomst van vorig jaar zullen nu voor het eerst ook online voorverkooptickets verspreid worden. Vanaf 15 mei kunnen we op www.reggaegeel.com terecht voor dagtickets aan €15 en weekendtickets aan €25, waarvoor we aan de kassa respectievelijk €25 en €35 zullen betalen. Catch a vibe at Reggae Geel 2009!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 4 =