Joanna Newsom debuteert nieuw materiaal

Sommigen vluchten weg als Joanna Newsom begint te zingen, anderen smelten weg bij haar muziek en verschijning. Voor de tweede categorie muziekliefhebbers is er goed nieuws. Er zou namelijk wel eens een nieuw album van Joanna Newsom in de pijplijn kunnen zitten. De Amerikaanse harpiste speelde afgelopen zaterdag immers bijna twee uur nieuw werk.

Veel fans waren echter niet getuige van dit wonderlijke gebeuren aangezien het om een verrassingoptreden ging. Aanvankelijk stond enkel Joanna Newsoms stadsgenote Mariee Sioux op de affiche in het Californische Big Sur, toen er plots een vreemde toevoeging bijkwam: …and the Beatles’s. Na het optreden van Mariee Sioux beklom Joanna Newsom onverwacht het podium om maar liefst twee uur nieuwe songs op het publiek los te laten. Volgens een ooggetuige beroerde ze naast harp ook opvallend vaak de piano. Joanna had een begeleidingsgroep bij die met gitaar, drum, banjo en viool haar nieuwe nummers inkleurde. Of en wanneer de nummers op plaat belanden daar hebben we voorlopig nog het gissen naar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

drie × vier =