Gezocht :: bassist voor Freaky Age

De jonkies van Freaky Age hebben een probleem: bassist Dieter Henderickx, of Dete voor vrienden en tienermeisjes tot en met zeventien jaar, zet een stapje opzij en verlaat de band om persoonlijke redenen. Hij zal bij de groep blijven tot er een nieuwe bassist is gevonden en tot deze klaar is om de boel over te nemen. Slecht nieuws voor de liefhebbers, goed nieuws voor de bassisten onder ons: waag uw kans bij de audities!

De reacties op de MySpace van de band liegen er niet om: het vertrek van Dete wordt ten zeerste betreurd door de (althans ruim minderjarige en vrouwelijke) fans. Maar niet getreurd, vervanging is onderweg! Ben je tussen 17 en 20 jaar oud, heb je altijd al willen bassen bij een succesvolle rockformatie, en wil je niets liever dan het lustobject zijn van hormonale tienermeiden op het toppunt van hun puberteit, meld je dan als de bliksem nog vóór 6 april op freakyageband@hotmail.com. Een motivatie, zoveel mogelijk info over je persoontje en een foto moeten beslissen of je mag aantreden op de audities van de, naar eigen zeggen, hype van het moment!

Ondanks deze tegenslag gaat het de mannen van Freaky Age nog steeds voor de wind. Met de release van hun nieuwe single en videoclip John What’s The Use ligt nu de vierde en laatste single van hun debuutalbum Every Morning Breaks Out in de rekken. Tel daar een volle agenda tot eind september, wat showcases in Groot-Brittannië, een tour bij onze noorderburen als supportact voor The Undertones en opnames voor een nieuwe cd in oktober bij en Freaky Age zit er weer drukjes in. De nieuwe plaat zou overigens begin 2010 moeten verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 × 2 =