Mika en Robert Plant naar Lokerse Feesten

Het programma van de Lokerse Feesten wordt met de dag uitgebreider en nóg indrukwekkender. Zo zal superster Mika op vrijdag 31 juli zijn nieuwste single en album komen voorstellen, in wat één van de comebacks van 2015 belooft te worden. Ook Robert Plant zakt met zijn Sensational Space Shifters af naar de Grote Kaai in Lokeren.

Op donderdag 6 augustus zal de Grote Kaai veel te klein zijn voor de exclusieve passage van dé Belgische band van het afgelopen jaar, Oscar And The Wolf, die alvast gezelschap krijgt van Raving George. En op zondag 9 augustus presenteren de Lokerse Feesten een geweldig vierluik met de Malinese sensatie Songhoy Blues, reggae topper Stephen ‘Ragga’ Marley, absolute legende Robert Plant and The Sensational Space Shifters én Arsenal die hun 15e verjaardag vieren en dan ook de gedroomde afsluiter van het festival zijn.

De 41e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 9 augustus 2015. Eerder werd reeds de komst bekendgemaakt van o.a. dEUS, Belle and Sebastian, Kaiser Chiefs, Chic feat. Nile Rodgers, The Jesus And Mary Chain, Mark Lanegan Band, Rob Zombie, Soulfly. Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

9 + vijftien =