Nieuwe namen bij Les Ardentes

Bij Les Ardentes werd het programma recent aangedikt met een zestal nieuwe namen. August Alsina, Joke, Alice On The Roof, King Gizard & The Wizard Lizard, Atomic Spliff & The Rebel Dubs en Hesytap Squad vervoegen de affiche.

Les Ardentes vindt plaats van 9 t/m 12 juli langs de oevers van de Maas in Luik. Het festival bevestigde eerder al de komst van o.a. Nicki Minaj, Kendrick Lamar, dEUS, A$AP Rocky, Oscar & The Wolf, La Roux, Benjamin Clementine, Coeur De Pirate, James Vincent McMorrow, De La Soul & Big Band, Nick Mulvey, Temples, Tom McRae, Iggy Pop, Charlie Winston, The Hives, The Charlatans, Forest Swords, Metronomy, Balthazar, Black Rebel Motorcycle Club en talrijke anderen. Info en tickets: www.lesardentes.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

11 − 2 =