Robert Plant :: Bluebirds over the Mountain

Levende legendes, de spoeling wordt na het overlijden van Tom Petty wel heel dun. Gelukkig kunnen we nog rekenen op oerrocker Robert Plant om ons af te toe op gepaste wijze wakker te schudden.

Zo ook op Carry Fire dat op 13 oktober verschijnt, en waarop hij opnieuw samenwerkt met The Sensational Space Shifters. Het album staat vol mysterieuze geluiden, ronkende gitaren en pulserende ritmes. De hoofdrol is echter alweer weggelegd voor Plants stem. Niet meer die misthoorn van 45 jaar geleden, maar een aantrekkelijk en sensueel instrument dat nog steeds alle aandacht opeist. Zoals ook op “Bluebirds over the Mountain”, waarin Robert Plant zowaar gezelschap krijgt van Chrissie Hynde.

Beluister “Bluebirds over the Mountain” samen met andere nieuwigheden in de enola.playlist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

negentien + twee =