Wederom nieuwe namen voor Rock Werchter

De affiche van Rock Werchter wordt vandaag weer aangevuld met 6 namen, waaronder Robert Plant and the Sensational Space Shifters, The 1975 en Foals.

Robert Plant and the Sensational Space Shifters en Valerie June zullen op donderdag 3 juli present geven in Werchter. The 1975 worden toegevoegd aan het programma van vrijdag 4 juli. Nieuw voor zaterdag 5 juli zijn Kodaline en Haim. En Foals zullen op zondag 6 juli naar Werchter komen.

Alle tot nog toe aangekondigde namen voor Rock Werchter 2014 -van a tot z- op een rij: Agnes Obel, Arctic Monkeys, Babyshambles, Birdy, Crystal Fighters, Damon Albarn, Dropkick Murphys, Ellie Goulding, Foals, Franz Ferdinand, Haim, Imagine Dragons, Jack Johnson, Kodaline, Kings of Leon, Major Lazer, Metallica, Metronomy, MGMT, Passenger, Pearl Jam, Pixies, Placebo, Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Skrillex, Stromae, The 1975, The Black Keys, The Naked and Famous, Triggerfinger en Valerie June.

De voorverkoop gaat hard. 100.000 festivaltickets zijn reeds verkocht. De dagtickets voor donderdag 3 juli en de dagtickets voor zaterdag 5 juli zijn uitverkocht. Combitickets evenals dagtickets voor vrijdag of zondag zijn nog in verkoop.

Rock Werchter is er van 3 t/m 6 juli. Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

13 − 6 =