Suikerrock verwelkomt Oscar & The Wolf en Charlie Winston

Suikerrock stelt met veel trots de eerste namen van zaterdag 1 augustus voor: De Belgische kanonnen Oscar and the Wolf en Magnus. Op vrijdag 31 juli wordt de Britse singer/songwriter Charlie Winston aan de affiche toegevoegd.

De zegetocht die Oscar and the Wolf sinds hun doorbraak in 2014 meemaakt is du jamais vu! Op minder dan een jaar tijd pakten ze de AB in, onlangs gevolgd door de Lotto Arena en dit najaar bewijzen ze hun status van mega-groep in het Antwerpse Sportpaleis. Met hun charismatische frontman Max Colombie en hits als ‘Princes’, ‘Strange Entity’ en ‘Undress’ zorgen Oscar and the Wolf ongetwijfeld voor een memorabele eindnoot op zaterdag 1 augustus.

Magnus, het dance-project van dEUS-frontman Tom Barman en CJ Bolland, debuteerde in 2004, maar na een stop van tien jaar zijn ze helemaal terug met hun nieuwe album ‘Where Neon Goes To Die’. Hiervoor wisten ze onder meer Selah Sue en Tom Smith van de Editors te strikken als guest vocals.

De Britse singer/songwriter Charlie Winston is al geruime tijd een ster in Frankrijk en Wallonië, maar scoort nu ook in Vlaanderen met het nieuwe album ‘Curio ciry’ en de catchy single ‘Lately’.

De 29ste editie van Suikerrock vindt plaats van vrijdag 31 juli tot en met zondag 2 augustus in het centrum van Tienen met o.a. Anouk, Yevgueni en Marco Borsato. Info en tickets: www.suikerrock.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 + 11 =