Boomtown zet Gabriel Rios exclusief in Gentse Opera

Boomtown vindt dit jaar plaats van 21 tot en met 25 juli. Vandaag steekt de festivalorganisatie voor de eerste keer de neus aan het venster met de aankondiging van een uniek concert: publiekslieveling Gabriel Rios zal namelijk een exclusieve show spelen in de Gentse Opera.

Op 24 juli zal niemand minder dan Gabriel Rios aantreden. De Puerto Ricaanse Gentenaar annex wereldburger geeft een exclusief concert in zijn Gent. Dit is het enige zaalconcert in Gent dit jaar, en het orgelpunt in de campagne rond zijn meest recente plaat “This Marauder’s Midnight”. Een unieke gelegenheid want de locatie is al even indrukwekkend.

Rios zal namelijk spelen in de Gentse opera. Dit is veruit de meest majestueuze concertzaal die Gent rijk is, maar voor u misschien toch een goed bewaard geheim. De imposante zaal is opgetrokken uit rood fluweel en goud, en slaat zowat iedereen met verstomming. Op de koop toe ligt de opera dan nog eens op de Kouter, het festivalplein van Boomtown. Een perfecte setting dus voor dit exclusieve concert, dat geheid zal uitverkopen.

Info en tickets: www.boomtownfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × twee =