Feest In Het Park strikt Arsenal, Band Of Skulls, Charlie Winston en meer

Met enige trots kondigt de festivalorganisatie aan dat Arsenal op Feest In Het Park zijn 15de verjaardag komt vieren. De band rond Hendrik Willemyns en John Roan bestaat dit jaar exact 15 jaar en vieren dat met maar liefst 6 (!) uitverkochte AB shows. Wie er toen niet kon bijzijn krijgt op 15 augustus dus een herkansing.

Ook met internationale acts scoort Feest In Het Park, of wat dacht u van Band Of Skulls, Charlie Winston en SecondCity? Daarnaast is er uiteraard plaats voor muziek uit eigen land. Want ook AKS, Wallace Vanborn, Eagl en Losco tekenen present.

Naar aanleiding van de 20ste editie zal Feest in het Park ook een extra festivaldag organiseren voor mensen met een beperking. A Special Day in het Park wordt een nieuw, betaalbaar en heel toegankelijk muziekfestival met animatie dat zich volledig richt op de doelgroep van mensen met een beperking.

Onder het motto “give some very special people a very special time” slaan Feest in het Park, de stad Oudenaarde, vzw De Bolster, vzw Heuvelheem en vzw tweb de handen in elkaar om op 12 augustus een top-festival te presenteren en de doelgroep een unieke festivalervaring aan te bieden.
A Special Day in het Park laat de betere Belgische groepen spelen voor een publiek dat uitsluitend bestaat uit mensen met een beperking en hun begeleiders en wil een festival zijn puur op maat van zijn doelgroep. Enkel in een voorziening of thuis wonende mensen met een beperking – en hun begeleiders – kunnen tickets kopen.

Tickets voor A Special Day in het Park kosten 20 euro en zijn te koop via www.a-special-day.be.

Feest in het Park vindt van 13 t/m 16 augustus aan de vertrouwde Donkvijvers van Oudenaarde met o.a. dEUS, Milow, Girls In Hawaii en Gangthelabel. Info en tickets: www.feestinhetpark.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × 2 =