Couleur Café strooit flink wat namen

Couleur Café pakt uit met een flinke portie nieuwe namen. Onder meer Wu-Tang Clan, Colli Budz en Sergent Garcia zijn aan de line-up toegevoegd.

Met namen als Xavier Rudd, Starflam, La Smala, Shantel & Bucovina Orkestar, Milky Chance, Joey Bada$$, Arsenal, Buraka Som Sistema en Cypress Hill had Couleur Café reeds een aantal knappe namen staan. Met Wu-Tang Clan, The Magician, Caravan Palace, Gentleman & The Evolution, 1995, Sergent Garcia, Hiatus Kaiyote, Bigflo & Oli, L’Or Du Commun & Roméo Elvis, Jah9, Palenke Soultribe, STUFF., G-Eazy, Colli Budz en Oddisee komen er daar nog eens 15 bij.

Couleur Café vindt plaats van 3 t/m 5 juli in Tour & Taxis te Brussel. Alle info: www.couleurcafe.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × drie =