Truckfighters en Your Highness naar Roadkill Festival

Op 31 juli en 1 augustus blazen fans van rock-‘n-roll, rockabilly en stoner opnieuw verzamelen in het kleine Waarschoot voor de negende editie van Roadkill Festival. Met Truckfighters en Your Highness heeft de organisatie alvast twee grote kleppers in het stonergenre kunnen strikken.

Wie niets moet weten van de grote festivals en zijn muziek graag ruig heeft, moet zeker eens middenin de festivalzomer naar het kleine en gezellige Roadkill in Meetjesland afzakken. In 2013 maakten Mondo Generator en Pro-Pain er het mooie weer. Vorig jaar was het de beurt aan onder meer Karma To Burn, Peter Pan Speedrock en vooral High On Fire om het publiek knock-out te slaan. Dit jaar staan alvast Truckfighters, Nitrogods, Elder, Mos Generator, The Hip Priests, Your Highness en Thieves By The Code op de line-up. En er moeten nog meer namen bevestigd worden. Meer info via het Facebook-event.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 − 4 =