Interactief met Manu Chao

Lang geleden dat we nog iets van Manu Chao hoorden. Verdwenen is hij echter niet, dat bewijst de nieuwe App die hij lanceerde samen met oude vriend en kunstenaar Wozniak, met wie hij al de boekcd Siberie M’était Contéee maakte.

De bedoeling van de app is een inkijk te geven in het universum dat Manu Chao creëerde. Dat alles er heel kleurrijk en vrolijk zal uitzien verbaast dus allerminst. De app toont je de weg door het leven van Jose Manuel Chao, op en naast het podium. En daar hoort ook de juiste soundtrack bij, die de muzikant zelf componeerde. Het geheel wordt opgevat als een interactief ‘boek’, maar dan digitaal, met kleine verrassingen en ontdekkingen. Een Manu Chao-collage zeg maar.

Je kan de app downloaden voor zowel iOS als Android, voor 2,69 euro. De preview is alvast om een beetje blij van te worden.

Manu & Chao By Wozniak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − 1 =