Karrevracht nieuwe namen voor Boomtown

Boomtown 2014 begint stilaan vorm te krijgen. Nadat eerder was bekend gemaakt dat onder meer Mauro drie keer zou spelen, gooien de Gentenaren er bij deze nog een resem namen tegenaan. Madensuyu, Son Lux, Amatorski, Eagulls, The Hidden Cameras, Jacob Bellens, Flying Horseman, en nog héél veel meer. Boomtown blijft in de eerste plaats een gratis festival, enkel voor de concerten in de Handelsbeurs dient een democratische toegangsprijs te worden betaald. De ticketing gaat morgen om 10u van start!

Hebben zich een plek toegeëigend op de affiche van Boomtown: Amatorski, Black Cassette, Eagulls, Falling Man, Flying Horseman, Hydrogen Sea, Jacob Bellens, Little Trouble Kids, Madensuyu, Mick Turner, Raketkanon, Son Lux, Strand, STUFF, Teen, The Go Find, The Hidden Cameras en Yuko.

Boomtown vindt plaats van 22 t/m 26 juli in de Handelsbeurs en op de Kouter. Alle info: www.boomtown.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

7 − vier =