Son Lux, Hercules and Love Affair en meer voor Les Nuits

Les Nuits Botanique heeft enkele opmerkelijke namen toegevoegd aan het programma. Opvallende nieuwe verschijningen zijn Hercules and Love Affair, François & The Atlas Mountains, Son Lux en Sharon Van Etten.

Les Nuits Botanique krijgen op 16 mei Cascadeur en Mark Daumail over de vloer in de Chapiteau. Diezelfde dag nog speelt BRNS ten dans in de Rotonde. Op 20 mei delen Hercules and Love Affair, François & The Atlas Mountains en Moodoid het podium in de Chapiteau met elkaar. Son Lux en Jungle mogen op zaterdag 24 mei de Orangerie inpakken terwijl Sharon Van Etten zich mag opmaken voor een concert in de Grand Salon De Concert op zondag 26 mei.

Alle info: www.botanique.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

15 − vijf =