Ronkende gitaren op Dour Festival

Dour Festival geeft met Kreator, Death Angel, Sylosis en Loudblast een voorsmaakje van wat je kan verwachten aan de Cannibal Stage op zondag 20 juli. Met de toevoeging van deze namen is de programmatie van dat podium dan ook ongeveer rond.

Kreator, één van de pioniers van de Duitse Trash Metal, viert dit jaar zijn 30-jarig bestaan met 13 albums op hun actief en ontelbare concerten. Ze worden vergezeld van het Californische Death Angel waarvan het laatste album “The Dream Calls For Blood” in 2013 uitkwam. Naast Duitsland en de Verenigde Staten, is ook Groot-Brittanië vertegenwoordigd met Sylosis. Frankrijk heeft natuurlijk ook zijn zeg en wel in de vorm van Loudblast, waarvan een nieuwe plaat voorzien is in 2014.

Dour Festival vindt plaats van 17 t/m 20 juli. Alle info: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

1 × een =