Graspop vult programma aan met Slayer en Megadeth

Graspop heeft zijn programma aangedikt met liefst 22 nieuwe namen. Daaronder zijn ook kleppers zoals Megadeth, Slayer, Alice In Chains, Mastodon en Rob Zombie terug te vinden.

Alle nieuwe namen op een rijtje: Megadeth, Slayer, Rob Zombie, Alice In Chains, Mastodon, Anthrax, Meshuggah, Satyricon, Gojira, Candlemass, Dark Tranquility, Suicide Silence, The Church Of Pungent Stench, Buckcherry, Thy Art Is Murder, Novembers Doom, Amenra, Of Mice & Men, In Solitude, Glorior Belli, Carach Angren en letlive. Zij vervoegen eerder aangekondigde bands zoals Black Sabbath, Volbeat en Soundgarden.

Graspop Metal Meeting vindt plaats op 27, 28 en 29 juni 2014. Alle info: www.graspop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

tien + 1 =