16x nieuw voor Rock Werchter

Pixies komen naar Rock Werchter 2022. En Queens Of The Stone Age.  En Jamie XX, Beck, Nothing But Thieves en Phoebe Bridgers ook. Samen met hen zakken nog 10 andere recente bevestigingen af naar Vlaanderen’s bekendste festivalweide.

Het blijft dezer dagen keihard werken om een aantrekkelijke line-up bij elkaar te krijgen.  Maar kijk, Rock Werchter brengt met 16 nieuwe (her)bevestigingen kleur in een overwegend grijze dag. De lijst nieuwelingen voor de komende editie is gevarieerd.  Pixies, Beck en Haim vergezellen Pearl Jam op de affiche van donderdag 30 juni. Metallica wordt op vrijdag 1 juli dan weer geflankeerd door Queens Of The Stone Age, Moderat, alt-J, The Streets en Sam Fender. Op zaterdag 2 juli maken naast Imagine Dragons, Twenty One Pilots en Faith No More ook Jamie xx, Jorja Smith, Bicep Live, Nothing But Thieves en Phoebe Bridgers hun opwachting. Voor de slotdag op zondag 3 juli waren de komst van Red Hot Chili Peppers en The Killers reeds bekend. Daar komen nu Keane, Polo G en Sum 41 bij. Meer namen volgen binnenkort.

Na twee uitgestelde edities en een succesvol Werchter Parklife, is Rock Werchter er volgend jaar opnieuw, in volle en beste vorm, van 30 juni t/m 3 juli 2022 in het festivalpark in Werchter.  Alle info: www.rockwerchter.be.

recent

Jack White :: No Name (Déja-vu)

Jack White maakt amper woorden vuil aan zijn nieuwe,...

Rock Herk 2024 :: Lieve jongens zonder schaamte

Een jarig festival vraagt om een feestje, Rock Herk...

Fremont

“Mensen met herinneringen schrijven de mooiste dingen.” Dat krijgt...

Luigi Critone & Gipi :: Aldobrando

De Italiaanse vakmannen Luigi Critone en Gipi maakten van...

Haruki Murakami :: De stad en zijn onvaste muren

In 1987 brak Haruki Murakami (1949) door met zijn...

verwant

Sum 41

5 juli 2024Rock Werchter

Queens Of The Stone Age

7 juni 2024Rock Am Ring, Nürburg

Rock am Ring, 7-9 juni

Op Rock Am Ring begin juni kunnen festivalgangers die...

Queens of the Stone Age

12 november 2023Sportpaleis, Antwerpen

Moderat

18 augustus 2023Pukkelpop, Hasselt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in