Herbevestigd: Pearl Jam komt naar Rock Werchter 2021

Op naar de zomer van 2021. Naar Rock Werchter in volle en beste vorm – van donderdag 1 tot zondag 4 juli. Vandaag kondigt Pearl Jam aan dat ze de eerste festivaldag zullen headlinen, want uitstel is geen afstel: Pearl Jam en Rock Werchter zijn voor elkaar gemaakt. Pearl Jam toert in juni en juli 2021 kort door Europa en speelt slechts 15 concerten. Als het coronavirus tenminste niet opnieuw roet in het eten gooit.

Eerder aangekondigd voor Rock Werchter 2021: Gorillaz, Twenty One Pilots, Pixies, alt-J, Jamie xx, Royal Blood, The Lumineers, Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes, Rag’n’Bone Man, Nothing But Thieves, The Streets, Cigarettes After Sex, Miles Kane, Fontaines D.C., GoGo Penguin, Cavetown, Big Thief, Black Pumas, girl in red, The Dead South en Boy Pablo. Meer namen volgen.

Alle info en een eerste dagindeling: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × 2 =