Lijstjestijd bij Pukkelpop

De organisatie achter Pukkelpop zit vol ongeduld te wachten op jouw lijstje met favoriete artiesten voor Pukkelpop 2014. Welke topact mag niet ontbreken? Welke straffe dj moet de Boiler Room op stelten zetten? Wie schreeuwt er volgens jou het luidst in The Shelter? En welke jonge nieuwe band verdient een spotje op een van de talrijke podia?

Via de Pukkelpop-website kan je jouw top 5 invullen via het handige invulformulier om zo, samen met Pukkelpop, de affiche te bepalen. De eerste 5.000 ingestuurde lijstjes ontvangen de exclusieve Pukkelpop 2014-sticker in de bus. Wie echt heel snel is, krijgt dit jaar zelfs een gepersonaliseerde Pukkelpopaffiche thuis toegestuurd.

Pukkelpop vindt plaats van 14 t/m 16 augustus in Kiewit. Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × 5 =