Ook Metallica komt naar Rock Werchter 2022

Sad but true…  Geen Rock Werchter volgende maand.  Maar intussen wordt wel hard gewerkt aan de line-up voor de editie van 2022.  En daar verwachten ze na Pearl Jam nu ook Metallica.

Metallica is headliner op vrijdag 1 juli 2022.  Van die eerste keer in 1993 tot hun vorige passage op het festival in 2014, altijd zijn ze indrukwekkend, altijd spat de energie ervan af en altijd spelen ze met de grootste toewijding.

De ticketverkoop start op woensdag 23 juni om 10u.  De bestelling van tickethouders van Rock Werchter 2021 is reeds omgeboekt naar Rock Werchter 2022. Wie dat wenst kan nog krediet aanvragen tot 30 september. De tickethouders zijn persoonlijk op de hoogte gebracht over de ticketregeling door Ticketmaster.

Rock Werchter vindt plaats van 30 juni t/m 3 juli 2022 in het festivalpark in Werchter.  Alle info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

14 + 4 =