Update :: Zeven nieuwe namen Rock Werchter 2011

Zojuist bevestigd door de organisatie, de komst van Grinderman, Beady Eye, Kasabian, Eels, Aloe Blacc, Goose en Warpaint.

Mark Everett liet vanochtend vroeg eigenlijk al the cat out of the bag op zijn website, waarna de nieuwe rits namen bevestigd werden door De Schuer en co. Eels zal donderdag 30 juni op het hoofdpodium staan, Nick Cave’s Grinderman en Kasabian zondag 3 juli. Het nieuwe hobbybandje van Liam Gallagher mag donderdag weer klein beginnen in de Pyramid Marquee en nieuwelingen Aloe Blacc en Warpaint mogen diezelfde dag ook daar aantreden. De enige nieuwe Belgische naam Goose staat dan weer vrijdag 1 juli in de tent.

Kaarten -op de zaterdag na- zijn nog steeds via de site en voorverkoopadressen te krijgen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

5 + 14 =