Kerst met Sufjan Stevens, The National en Arcade Fire

Kerstplaten, je houdt ervan of je wil je liever ingraven in de sneeuw tot na de Kerst. De karrenlading ‘nieuwe’ songs die begin december liggen te wachten in de (digitale) shop om ons te begeleiden tijdens (lange) familiediners zijn dan ook onuitputtelijk. In 2006 bracht Sufjan Stevens ons dit alles al eens met een twist op de verzamelaar Songs For Christmas, zondag zijn er nog eens twee nummers opgedoken, opgenomen met Arcade Fires Richard Parry en de broers Aaron and Bryce Dessner van The National.

Deze drie heren waren afgelopen weekend gastdj’s op de Britse radiozender 6 Music en lieten daar de twee nummers “Barcarola (You Must Be a Christmas Tree)” en de cover “Silent Night” voor het eerst horen. De songs die een paar jaar geleden opgenomen werden voor de jaarlijkse kerstplaat die Stevens aan familie en vrienden stuurt en waaruit ook de eenmalige release Songs For Christmas uit voorkwam zijn via hypetrak of de 6Music site te beluisteren. Of dit alles ooit officieel uitgebracht gaan worden is maar de vraag.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × vijf =