ENOLA VI.BE: Lili Grace

Maandelijks selecteert enola.be op vraag van Poppunt een aanstormend talent uit de grote vi.be-pool. Deze keer: Lili Grace.

Lili Grace is het alias van Nelle en Dienne uit het Limburgse Ham. Deze singer-songwriters-tandem klinkt zoals de naam al doet vermoeden: frivool, lieftallig en melancholisch in een waas van cello, viool, drum, piano en fijne stemmetjes. Met een sound die gelijkt op een huwelijk tussen Laïs en Damien Rice oftewel tussen “Do You Know” en “I Love This Freedom”, hebben de zusjes met hun geesteskind al de finale van de Limbomania, de preselecties van Humo’s Rock Rally, een aantal uitverkochte culturele centra en een lofzang van Eva De Roovere op hun palmares staan. De originele cover van “Seven Nation Army” en een vat vol potentieel vormen hierbij de kers op de bruidstaart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

4 × drie =