Nick Cave komt zijn boek voorstellen in Antwerpen

We kondigden het vorige maand al aan, Nick Cave is weer aan het schrijven geslagen tijdens zijn tour het afgelopen jaar. Nu is bekend geworden dat The Death of Bunny Munro ook in ons land een propere voorstelling krijgt.

‘An evening of reading, music and conversation with Nick Cave’ zal 15 oktober plaatsvinden ism het Crossing Border festival. De Arenbergschouwburg in Antwerpen is plaats van dienst en volgens de organisatie zal Cave “een aantal passages voorlezen uit zijn boek, hierbij begeleid door zijn muzikanten Warren Ellis en Martyn Casey. Het trio zal ook een selectie spelen van nummers uit Caves uitgebreide repertoire. Fans krijgen de zeldzame gelegenheid om interactief aan de show deel te nemen, want Cave beantwoordt vragen uit het publiek. Deze show is uniek en heeft niets weg van een traditioneel concert”.

Kaarten kosten €47 en zullen volgende week zaterdag 19 september in de voorverkoop (alleen aan de kassa van de Arenbergschouwburg) gaan. Laat Carré dus gerust noordwaarts liggen en ga naar de Arenberg als U Nick Cave en zijn broeders dit jaar nog aan het werk wil zien in België.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

10 − zes =