Suburban gaat Urban met o.a. Eminem

Of hoe een platenlabel genoeg heeft van de decibellen en overstapt naar de urban beats. Het Nederlandse Suburban was jarenlang leverancier van acts als Peter Pan Speedrock, El Guapo Stuntteam, The View en Keith Caputo. Echter vanaf nu hebben ze hip hop in de aanbieding.

Het begint meteen al goed voor het ‘verse’ label want maar liefst 3 wereldacts brengen hun ‘nieuwe’ materiaal via de platenmaatschappij uit, te weten de ‘supergroep’ rond Danny Boy – House Of Pain -: La Coka Nostra, plus oudgedienden Delinquent Habits en Detroits golden boy Eminem. Al is het in het geval van Eminem a.k.a. The Slim Shady a.k.a. Marshall Bruce Matters III a.k.a. MNM (de man heeft zowaar nog meer pseudoniemen dan Prince) een ‘oudje’ dat heruitgebracht wordt. Infinite het debuutalbum dat in 1996 Marshall Matters op de muzikale kaart zette en toen alleen als cassette en op vinyl uitkwam zal 11 september opnieuw gereleased worden door Urban!

Zelf zegt Eminem over dit album: ”Infinite was me trying to figure out how I wanted my rap style to be, how I wanted to sound on the mic and present myself. It was a growing stage. I felt like ‘Infinite’ was like a demo that just got pressed up”.

Hoe het tot nu toe afgelopen is met Eminem weten we inmiddels, het begin van de rollercoaster kunt U nu heruitvinden.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

18 − 10 =