The Horrors op nieuw Gorillaz album

You’ve got mail, of iets in die trant zal het toch geweest zijn toen de band The Horrors een tijdje terug een mail van Blur voorman Damon Albarn aantroffen in de mailbox. Of de mannen mee wilden werken aan het nieuwe Gorillaz album dat in 2010 moet uitkomen?

Blijkbaar was Mr. Gorillaz onder de indruk van hun Primary Colours album en aangezien 2D, Noodle, Murdoc Niccals en Russel Hobbs een nieuwe richting willen inslaan met het vervolg op Demon Days was de stap naar de gitaarnoise pop van The Horrors niet zo groot. Overigens is deze bewondering wederzijds want over die e-mail vertelde bassist Rhys Webb BBC Radio: “We had no idea really what it was about but thought that would be great to go down there, have a chat, it would be nice to meet him”.

In ruil voor de bijdrage aan het Gorillaz album is Albarn verantwoordelijk voor de remix van de nieuwe The Horrors single “Whole New Way”, waarvan het orgineel alleen op de Japanse versie van Primary Colours staat.

Eerder werd al bekend gemaakt dat oud-gedienden De La Soul deze zomer opnieuw vocalen hebben opgenomen voor het nieuwe schijfje van Gorillaz, dus nog even geduld hebben tot 2010 om te horen hoe dit allemaal samen gaat klinken.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − 17 =