Het zevende Weezer album is een feit

De “Pork And Beans” zijn weer verteerd, de zomer is voorbij en Weezer komt van de bank af om de wereld op Raditude te trakteren.

Vorig jaar was er de wederopstanding van Weezer, want na hun hay day halverwege de jaren negentig hoorden we aan deze kant van de oceaan nog maar bitter weinig van de rockband uit LA. Totdat ze met “Pork And Beans” dus weer een vette hit noteerden en een Grammy Award wonnen. Gebruik maken van dit nieuwe succes moeten ze gedacht hebben want een dik jaar na het derde titelloze album Weezer a.k.a. Red Album komt eind oktober Raditude uit.

Op het album wordt samengewerkt met Jacknife Lee, Butch Walker, Jermaine Dupri en All American Rejects en zal zowel party nummers als ballads bevatten. De eerste single is “(If You’re Wondering If I Want You To) I Want You To” qua songtitels alvast één van de langste van dit jaar. Nu nog zien of we Weezer ook weer echt in onze armen willen sluiten.

Raditude zal 27 oktober in de immer uitdunnende platenzaken liggen.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

acht + 9 =