Laatste Dinosaur Jr. is te luid

Wie al eens een concert van Dinosaur Jr. heeft bijgewoond weet dat de heren als geen ander weten hoe ze een welluidende aanslag op het binnenoor moeten plegen. Achteraf hebben hamer en aambeeld doorgaans nog uren overwerk. Maar blijkbaar zijn er ook voor J. Mascis, Lou Barlow en Murph grenzen. Zo roept de groep haar recenste worp Farm terug wegens te luid. Dinosaur Jr. is plots bezorgd om onze oortjes!

Via hun website laat Dinosaur Jr. weten dat de Europese release van Farm wegens een productiefout te luid is. Bij de duplicatie van de mastertape zou het gebruikte softwareprogramma enkele geluidssporen dubbel gekopieerd hebben. Daardoor is de plaat, die op 23 juni in de rekken kwam, zo’n drie decibel te luid. Het gaat om de albums met streepjescode 5414939004926.

Wie de bewuste versie al in huis haalde, kan van platenmaatschappij PIAS gratis een nieuw, stiller exemplaar krijgen. Alle info is te vinden op deze website: http://media.pias.com/dinosaurjrfarmcd. Om het ongemak te compenseren vergoedt PIAS de portkosten van de omruiling en krijg je er een gratis Dinosaur Jr. ringtone bovenop. Het moet niet altijd de laatste van Rihanna zijn.

Reageren op dit nieuwsbericht? Dat kan op ons forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

2 × vier =