Rock Herk pakt uit met Dinosaur Jr., The Black Box Revelation en meer

Het festivalseizoen komt er weer bijna aan! Hoog tijd dus voor het oudste alternatieve muziekfestival van het land om de eerste lading namen bekend te maken. De organisatie achter Rock Herk kan op het hoofdpodium meteen uitpakken met een reeks namen van formaat in de vorm van The Black Box Revelation, Dinosaur Jr., Booka Shade, Warhaus, Jacle Bow en Tout Va Bien.

Het tweede podium, de Club, biedt naar goede gewoonte plaats aan het hardere werk. Ook hier pakt de organisatie uit met een stevige headliner. Niemand minder dan de Belgische metaltrots Channel Zero zal de festivalweide op haar grondvesten doen daveren. Meer gitaargeweld komt van het Australische Deez Nuts en de Belgen Brutus, Oathbreaker, Double Veterans, The Black Heart Rebellion en Mountains To Move.

Rock Herk 2016 vindt plaats op 14 en 15 juli 2017 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad. Info en tickets: www.rockherk.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

8 − drie =