Hatchie :: Without A Blush

“Er zal er zelfs eentje om te dansen zijn”, beloofde Hatchie toen we haar vorige maand spraken over haar halfweg dit jaar te verschijnen debuut. Zou het deze zijn, dit heerlijke “Without A Blush”?

Ze neemt haar tijd. Hatchie laat “Without A Blush” minstens een halve minuut klinken als iets wazigs van My Bloody Valentine, vooraleer dan toch maar van wal te steken over een gezellig hobbelende beat. Even lijkt het dat maar te zijn, maar dan is er toch: een glorieus refrein. Het is er zo eentje dat al vanaf de eerste keer in je hoofd blijft rondzingen, eentje dat zo geweldig is dat Hatchie het zich kan permitteren om je er ook de tweede keer onbetamelijk lang op te laten wachten vooraleer het eindelijk eeuwig mag blijven rondzingen in de finale. “Without A Blush” is de single waarmee debuut Keepsake wordt aangekondigd. Daarvoor moeten we echter nog wachten tot 21 juni. Dat is nog vijf lange maanden aftellen. Wens ons sterkte, en contacteer ons gerust voor een praatgroep.

u hoort de single hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

16 − 5 =