Team Me : Blurry Precise

Woordenloos, met nieuwe foto’s van de individuele leden, kondigde Team Me gisteren zijn terugkeer aan. En in alle stilte bleek ook een nieuwe single op Spotify gedropt. Dat is goed nieuws voor wie zijn Arcade Fire graag in een Noorse variant heeft.

Vier jaar is het ondertussen geleden dat Team Me tweede plaat Blind As Night uitbracht, om nog geen jaar later het bijltje er bij neer te leggen. Waarom? Nooit geweten, maar het fijnste Noorse groepje sinds A-Ha (We plakken er maar iets op) versplinterde in werkelijk miljoenen niet te volgen nevenprojecten die nooit de charme van het origineel benaderden.

Goed dus dat het moederschip opnieuw samen is. Donderdagavond werden op de facebookpagina plots acht individuele foto’s van de groepsleden – waaronder één nieuw meisje – gepost en gingen profiel- en omslagfoto op zwart. Op Spotify? “Blurry Precise”, een nieuwe single, en die laat tegelijk nieuw als oud geluid horen.

Het knarst immers wat meer, lo-figewijs, daar in het begin, maar van zodra Marius Drogsås Hagen met dat typisch flauwe stemmetje van hem begint is het business as usual: de band rond hem hamert op alles wat los en vast zit, laat het nummer zo snel als kan opbouwen naar een catchy refrein vol samenzang, en eindigt met een glorieus feestlied.

U voelde het de laatste weken misschien al aan de lucht, maar: het wordt een mooie zomer.

u hoort het nummer hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twintig + 18 =