The National en Prophets Of Rage bevestigd voor Pukkelpop

Ook vandaag laat de Pukkelpoporganisatie heel even in haar kaarten kijken. Opnieuw worden er twee namen aan de line-up toegevoegd en vandaag zijn dat The National en Prophets Of Rage.

The National viert in 2019 haar twintigjarig bestaan en deelt tijdens Pukkelpop de cadeaus zélf uit. Ze sluiten de Marquee namelijk niet één maar twee keer af; op vrijdag 16 augustus en op zondag 18 augustus. Het gaat om twee verschillende sets maar de band houdt de fans nog graag even in spanning over de precieze invulling; meer informatie volgt later. The National pakte de Pukkelpoppers al vier keer eerder in: ze debuteerden in 2005 in de Club, drie jaar later speelden ze in de Marquee, in 2010 en 2014 waren er memorabele shows op de Main Stage. Hun album ‘Sleep Well Beast’ werd vorig jaar nog bekroond met een Grammy in de categorie ‘Best Alternative Album’.

Maak op zondag de borst maar nat, want naast het muzikale erfgoed van The National staat nog meer muziekgeschiedenis op de affiche. De levende legendes Tom Morello, Tim Commerford en Brad Wilk van Rage Against The Machine, Chuck D van Public Enemy en B-Real van Cypress Hill tekenen met Prophets Of Rage present voor Pukkelpop. Mét de hits – u brult zonder enige twijfel klassiekers als “Killing In The Name” en “Bullet In The Head” foutloos mee – en hun meer recente protestsongs.

Volgende week maandag 18 februari om 16.00u trekt Pukkelpop de rockregisters verder open met een blad vol frisse namen.

De ticketverkoop start maandag 25 februari om 13.00u. De prijs van de tickets blijft hetzelfde als vorig jaar; 100 euro voor een dagticket, 205 euro voor een combiticket en 25 euro voor overnachten op Camping Chill.

Pukkelpop vindt plaats van 15 t/m 18 augustus in Kiewit (Hasselt). Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien + 19 =