Scorpions en Europe komen naar Lokerse Feesten

Luid de hardrock- en metalklokken: de legendarische Scorpions én Europe komen op zondag 4 augustus naar de jaarlijkse zwar(t)e hoogmis! van Lokerse Feesten om hun reeds 15 jaar durende afscheidstournee verder te zetten. Twee hardrockiconen, samen goed voor miljoenen verkochte albums en ontelbare uitverkochte en spectaculaire shows. Smeer uw stembanden voor ‘Rock You Like A Hurricane’, ‘Wind Of Change’, ‘Still Loving You’ en ‘The Final Countdown’!

Meer namen voor deze traditionele topdag worden binnenkort bekendgemaakt, er komt voor het eerst ook een indoor hardrock/metal programma die dag. De voorverkoop start meteen.

De 45 e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus 2019. Eerder werd reeds de komst van Oscar and The Wolf, The Offspring, NOFX, Heideroosjes en The Damned bekendgemaakt. Info en tickets: www.lokersefeesten.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zeventien − 15 =