The Cure eerste headliner Rock Werchter

Het festivalseizoen in Werchter is bij deze geopend. Rock Werchter 2019 kent zijn eerste headliner. The Cure staat er op vrijdag 28 juni. De Britse band is in feeststemming. Deze zomer speelden ze een groots (en geweldig goed) 40ste verjaardagsconcert in Londen. Dat feesten smaakt en gaat verder.

The Cure zit aan het feest in 2019. Het is 40 jaar geleden dat de meest succesvolle alternatieve band ooit debuteerde met het album ‘Three Imaginary Boys’. Hun eerste show speelden ze een jaartje eerder. Afgelopen juli vierde The Cure dat uitgebreid in Hyde Park in Londen. Ze speelden er voor 65.000 fans en vuurden een setlist vol hits op hen af . ‘Pictures Of You’, ‘Lovesong’, ‘Inbetween Days, ‘Just Like Heaven’, ‘A Forest’, ‘Lullaby’, ‘Boys Don’t Cry’ en meer passeerden de revue.

Rock Werchter 2019 vindt plaats van donderdag 27 juni tot zondag 30 juni in het Festivalpark in Werchter. De ticketverkoop start op vrijdag 26 oktober om 9u. Tegen dan verwachten we uiteraard nog enkele namen. Info: www.rockwerchter.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

twee × drie =