Mark Ronson exclusief op Dour Festival

Afgelopen weekend kondigde Dour Festival het volledige programma voor zijn 27ste editie aan. Als kers op de taart heeft Mark Ronson bevestigd voor een uniek en exclusief Belgisch zomeroptreden! De producer en brein achter de tophit ‘Uptown Funk’ zal op donderdag 16 juli de hele wei laten grooven.

Dour Festival vindt plaats van 15 t/m 19 juli en bevestigde eerder reeds de komst van o.a. Tony Allen ft. Damon Albarn & Oxmo Puccino, Zola Jesus, A Place To Bury Strangers, Santigold, Starflam, The Drums, Rival Sons, Fear Factory, Deerhoof, Snoop Dogg, Squarepusher, Anti-Flag, Eagulls, Nina Kraviz, Nils Frahm, Agnostic Front, Omar Souleyman, The Strypes, Lauryn Hill, Circa Waves, The Wombats, CocoRosie, Palma Violets en Goose. Info en tickets: www.dourfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

zestien − zeven =