Nieuwe namen bij Boomtown

Boomtown pakt vandaag uit met een nieuwe lichting namen en verwelkomt in de zomer o.a. Unknown Mortal Orchestra, Tourist Lemc, BRNS en Torn Hawk.

Unknown Mortal Orchestra, één van dé bands van het moment, zal helemaal gratis op de Kouter spelen en ook revelatie Tourist Lemc doet dat. Daarnaast krijgt Boomtown ook BRNS, Team William, Bed Rugs, Hong Kong Dong, Soldier’s Heart en Great Mountain Fire over de vloer.

Het concept blijft hetzelfde: de concerten buiten zijn gratis, de shows binnen in de Handelsbeurs zijn bijna gratis. Daar kondigde Boomtown al onder meer Lambchop en Sun Kil Moon aan, en daar komt nu een avond voor de electro-adepten bij. Producer Andy Stott komt uit Manchester afgezakt, en zal samen met Vuurwerk, het Deense Sekuoia en de Brit Torn Hawk de Handelsbeurs inpalmen op 23 juli.

Ook dit jaar sloegen Boomtown en AllesKan, een projectsubsidie van Stad Gent, de handen weer in elkaar om jonge artiesten zoveel mogelijk kansen te geven. Dit zijn dit jaar de gelukkigen Sperwer, Lohaus, Momma Said No, Berg, Ides Moon, Freaks Up Front, dirk., Wooly Mammoths, Milo Meskens, Silke De Smul, First Last Anybody, Karen en Onmens.

Boomtown vindt plaats van 21 t/m 25 juli met o.a. Gabriel Rios, Sun Kil Moon, Lambchop, Jacco Gardner en Cold Specks. Info en tickets: www.boomtownfestival.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

achttien − zeventien =