Mark Ronson DJ Set, Baroness en meer voor Pukkelpop

Mark Ronson, de strafste producer van het moment, bevestigt opnieuw zijn komst naar Pukkelpop. Nadat hij eerder liet weten verstek te moeten geven, gooide hij zijn hele agenda om en vinden we hem opnieuw achter de draaitafels op vrijdag 21 augustus. Ook Baroness, The Last Internationale, Novastar, Tourist LeMC veel anderen bevestigen hun komst.

Met Garden City Movement presenteert Pukkelpop spannende electronicaOp donderdag zal ook The Last Internationale te zien zijn, de band van Rage Against The Machine-drummer Brad Wilk.

Naast de Dance Hall takeover van Radio Soulwax op woensdag, gooit Pukkelpop die dag ook de deuren van de Castello open voor de fijnste bands van eigen kweek. Novastar, The Van Jets, The Hickey Underworld, Tourist LeMC, Soldier’s Heart en platendraaiers van dienst The Whatevers zorgen meteen voor een tussentotaal van 51 Belgische acts op Pukkelpop 2015.

Alle info: www.pukkelpop.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf uw reactie
Vul hier uw naam in

17 + twintig =